Kategorija: Zdravje in prehrana
Cena: 28,00 EUR
Od neapeljskih sirarjev prihaja vsak dan sveže narejena mozzarella iz bivoljega mleka. Jedo jo samostojno ali pa kot dodatek drugim domačim sestavinam v tradicionalnih napolitanskih jedeh, ki jim mozzarella daje značilen okus in mehko, sočno vezavo. Prav zaradi svojih lastnosti pa se bivolja mozzarella odlično prilega tudi zahtevam sodobne kuhinje - enostavna je za pripravo, lahka za prebavo in je odličen dodatek k drugim klasičnim sestavinam, na primer jajčevcem, paradižniku, papriki, pršutu ali smokvam. V knjigi Mozzarella je predstavljena zbirka receptov najboljših sodobnih kuharskih mojstrov, ki prisegajo na svežo, enostavno in kakovostno prehrano.
Vsi recepti so predstavljeni s čudovitimi fotografijami Siana Irvinga, zaradi katerih nas Mozzarella ne uči le umetnosti priprave jedi, temveč nam ob branju prebuja pravo gurmansko poželenje.
Količina: