Testi

Kako zdrav je najin odnos?

Če vas zanima, kako zdrav je odnos med vami in vašim partnerjem pojdite na stran http://www.mirabi.org/testi/zdravje . S pomočjo vaj iz knjige Reševanje odnosov, ki jo je napisal Dr. Phillip McGraw boste ugotovili tudi kakšna so vaša in partnerjeva vedenja s katerimi pripomoreta, da se imata raje ali pa da vajin odnos postaja vse boj težaven.

 

Kakšen je moj starševski slog?

Ali dajem premalo? Ali od otrok pričakujem preveč? Jih dušim? Pojdite na http://www.mirabi.org/testi/slog in ugotovite, kakšen je vaš starševski slog in kako se to odraža v vaši družini. Dobili boste tudi navodila iz knjige Zdravi otroci in  ljubezen Dr. Harvilla Hendrixa in Hellen Hunt o tem, kako te informacije uporabiti za izboljšanje odnosov z vašimi otroki.

 

Kje je najina živost in veselje?

Postavite si diagnozo svojih trenutnih občutij živosti. Pojdite na http://www.mirabi.org/testi/veselje . S testom iz knjige Obdrživa Najino Ljubezen boste ugotovili vaše vire živosti. Preprosti, igrivi, čutni užitki povzročijo, da se počutimo živi. Pogosto jih v prezaposlenem vsakdanjiku bridko pogrešamo. Z vajami, ki jih boste dobili, boste lahko ponovno razpihali tlečo žerjavico vašega energijskega jedra in vzpodbudili pojemajoče utripanje vaše notranje energije. 

 

Za več informacij o delavnicah za pare in posameznike pokličite Meto Tavčar na Zavod Mirabi, 041 705 120, pošljite mail na meta.tavcar@mirabi.org ali obiščite spletno stran www.mirabi.org .

 

 



vzgoja / osebni razvoj / zdravje in prehrana / vera in politika / forum / svetovanje / pišite nam / domov

Vse informacije in naročila: Orbis d.o.o. Ljubljana, Dunajska 21, 1000 Ljubljana
brezplačni telefon: 080 20 14, 01 436 23 34,
faks: 01 436 25 47, e-pošta: ogl@orbis.si

(c) 2004 Orbis d.o.o. Ljubljana