Se to lahko zgodi tudi vam?

Hrana, dodatki in zdravila, ki vam lahko rešijo življenje

 

Ekskluzivna objava posnetkov in analiz mikro in nano delcev v cepivih!

(NE)VARNOST CEPIV

Zakaj cepiva vsebujejo delce snovi, ki niso navedeni med sestavinami?

Zakaj cepljenje v večini evropskih držav ni obvezno? (Avstrija, Nemčija ...)

Kakšna je verjetnost, da dojenček zboli za boleznijo, ki je izginila ali je zelo redka, pa je vseeno na programu obveznih cepljenj?

Vprašanja naslovljena v knjigi ostajajo aktualna ne glede na korono in novodobna cepiva o katerih zaenkrat ne vemo veliko. Stefano Montanari in Antonietta Gatti opozarjata na številna vprašanja, na katera bi nam odgovorni za nacionalni program cepljenja morali odgovoriti. Gre namreč za pomembno temo, ki ne bi smela biti prepuščena dobičkarskim farmacevtskim lobijem ali histeričnim materam. 

135 strani. Tel.: 080 20 14, e-pošta: ogl@orbis.si

 

 

 

 

 

 

»Samo starša, ki spoštujeta otroka, lahko pričakujeta, da ju bo otrok spoštoval ... «
- Christian Gostečnik, OFM

Prva svetovna vojna je bila nedvomno velika zgodovinska in civilizacijska prelomnica. Nekateri so jo poimenovali »zadnja viteška vojna«, kar pa ne pomeni, da se ni dotaknila tudi civilnega prebivalstva. Za Slovence je bilo nedvomno najpomembnejše bojišče ob Soči. To je bil največji vojaški spopad v zgodovini na slovenskih tleh, ki je po ocenah Simčiča zahteval 700.000 življenj. Obenem velja preboj pri Kobaridu za eno največjih visokogorskih bitk v zgodovini človeštva.

Številne raziskave javnega mnenja kažejo, da so ljudje še danes prepričani, da jim je bilo v socializmu boljše kot danes. Da jim ni nič manjkalo. Da ni bilo svobode? Dajte no, bilo je vse v redu. Seveda o mrtvih vse dobro. In spomini na stare čase, ko smo bili mlajši, so vedno lepi. Bridke številke pa govorijo drugače.

Kako najti ljubezen svojega življenja

 

Srčna želja vsake ženske in vsakega moškega je najti ljubezen svojih sanj. Partnerja, ki bo izpolnil velika pričakovanja o romantični ljubezni, varnosti in srečni družini.

Odkritja raziskovalcev potrjujejo resničnost svetopisemskih dogodkov

Največja sreča mislečega človeka je,

da je raziskal, kar je mogoče raziskati

in da mirno občuduje, kar je nedoumljivo.

- J.W. v. Goethe, Naravoslovni spisi

Kako je mogoče, da maščobe lahko povzročijo srčni infarkt, nastanek tumorjev, lahko pa jih tudi odpravijo? 

Vprašanje kako vnesti kisik v celico je navdihovalo dr. Budwigovo desetletja. Njen način prehranjevanje je del celostnega zdravljenja na številnih klinikah.

Gibanje na svežem zraku in naravna hrana je nedvomno nekaj najboljšega. Toda če ne razumemo delovanja maščob nam vse skupaj nič ne pomaga.

Odličnost te knjige je v avtorjevem kritičnem pristopu k problemu zdravljenja raka. Bralca pouči o uradnih in alternativnimi načini zdravljenja. Pa tudi s tveganji, ki spremljajo izbrane metode. In zakaj toliko ljudi umre zaradi raka in zakaj ga številni preživijo. 

Če zavestno in PRAVILNO DIHAMOvsaj 15 minut dnevno lahko na povsem preprost in naraven način preprečimo

motnje srčnega ritma

angino pektoris in srčni infarkt

srčno popuščanje

bolezen srčnih zaklopk

in hkrati znižamo krvni tlak, krepimo imunski sistem, izboljšamo zbranost, blažimo zaskrbljenost in bolečino , znižamo raven stresnega hormona.



vzgoja / osebni razvoj / zdravje in prehrana / vera in politika / forum / svetovanje / pišite nam / domov

Vse informacije in naročila: Orbis d.o.o. Ljubljana, Dunajska 21, 1000 Ljubljana
brezplačni telefon: 080 20 14, 01 436 23 34,
faks: 01 436 25 47, e-pošta: ogl@orbis.si

(c) 2004 Orbis d.o.o. Ljubljana