Thierry Meyssan: 11. september - VELIKA LAŽ ZDA: TERORIZEM ALI NOTRANJA ZAROTA?


Kategorija: Vera in politika
Cena: 18,36 EUR  

Knjiga francoskega raziskovalnega novinarja postavlja pod vprašaj celotno uradno verzijo dogodkov 11. septembra 2001. Podprta je s številnimi dokazi in dokumenti ameriške vlade, ki so bili objavljeni v medijih in na spletnih straneh:
  • Na fotografiji, ki je nastala le nekaj minut po napadu na Pentagon, ni nikjer videti ostankov orjaškega boeinga 757-200, ki naj bi strmoglavilo na najbolj varovano zgradbo na svetu.
  • Na pogorišču newyorškega trgovinskega centra so našli nepoškodovani potni list vodje samomorilske skupine teroristov. Je v ognjenem peklu dokument 'preživel' po čudežu ali pa je FBI podtikal dokaze o krivdi islamskih skrajnežev?
  • Pred 11. septembrom je bilo na borzah živahno trgovanje z delnicami vpletenih letalskih družb, špekulanti pa so s pomočjo 'notranjih' informacij zaslužili več kot sto milijonov dolarjev. Kljub dokazom je FBI to sled v preiskavi opustil, mednarodna organzacija za nadzor nad borznim trgovanjem pa je preiskavo 'pravočasno' prekinila.
  • O pripravah na 11. september je vnaprej vedelo (in opozarjalo) pet tujih obveščevalnih služb (nemška, egiptovska, francoska, izraelska in ruska), agent ameriške mornariške obveščevalne službe Vreeland ter še mnogi drugi.

205 strani, mehka vezava

Knjiga je izšla v zbirki VERA IN POLITIKA.

PRI NAKUPU CELOTNE ZBIRKE VAM PRIZNAMO 15 % POPUST.

Količina:  


Nazaj na spisek knjig


vzgoja / osebni razvoj / zdravje in prehrana / vera in politika / forum / svetovanje / pišite nam / domov

Vse informacije in naročila: Orbis d.o.o. Ljubljana, Dunajska 21, 1000 Ljubljana
brezplačni telefon: 080 20 14, 01 436 23 34,
faks: 01 436 25 47, e-pošta: ogl@orbis.si

(c) 2004 Orbis d.o.o. Ljubljana