Jay McGraw: ŽIVLJENJSKE STRATEGIJE ZA NAJSTNIKE


Kategorija: Osebni razvoj
Cena: 14,90 EUR  

Pametna knjiga za najstniško rabo.
Starši, če vam uspe prepričati vašega najstnika, da bo sporočila te knjige vključil v svoje razmišljanje, čutenje in vedenje, boste priča pomembnemu napredku. Knjiga opisuje življenje s stališča najstnika in lahko olajša življenje mnogim mladim ljudem. Preberite jo tudi sami. Presenečeni boste nad možnostmi, ki jih knjiga ponuja.
Energična in spodbudna sporočila vsem najstnikom, da naj življenje vzamejo v svoje roke.
Vse je tako drugače. Včasih sem rad hodil v šolo, vse je bilo tako preprosto. Moji starši so bili včasih prijazni in vse smo počeli skupaj. Zadnje čase se samo še pritožujejo nad mano. Kaj bi šele rekli, če bi izvedeli, da pijem pivo. Saj ne da bi mi bilo posebej všeč, ampak pijejo ga tudi drugi.
Knjiga je vodič po najstniškem življenju, ki ne utruja s tem kaj početi in kako se obnašati. Namesto tega pokaže, kako od življenja dobiti največ. S preizkušenimi tehnikami iz dr. Philove knjige Življenjske strategije, njegov sin Jay predstavi 10 življenjskih zakonov, ki lahko naredijo odraščanje bolj preprosto in zabavno. Ni pomembno, ali se spopadate s pritiskom vrstnikov, nepriljubljenostjo ali pa samo nimate nobenega cilja. Knjiga je polna razsvetljujočih idej, ki vas ne bo le obdržala na površju, temveč vam bo pomagala rasti in se razvijati skozi ta težka leta.
Če ste najstnik in rabite malo pomoči ali starš, ki želi otroku pomagati pri odraščanju: ta knjiga se sooča z odraščanjem in puberteto kot nobena druga. Z združevanjem preizkušenih tehnik obvladovanja življenja in mladostjo pisatelja, bo knjiga zagotovo izboljšala življenje vsem, ki jo boste prebrali.
Količina:  


Nazaj na spisek knjig


vzgoja / osebni razvoj / zdravje in prehrana / vera in politika / forum / svetovanje / pišite nam / domov

Vse informacije in naročila: Orbis d.o.o. Ljubljana, Dunajska 21, 1000 Ljubljana
brezplačni telefon: 080 20 14, 01 436 23 34,
faks: 01 436 25 47, e-pošta: ogl@orbis.si

(c) 2004 Orbis d.o.o. Ljubljana