Darryn Lyons - PAPARAC


Kategorija: Osebni razvoj
Cena: 15,90 EUR  

Darryn Lyons je samorasli multimilijonar v ozadju mednarodnega kulta fotografije slavnih. V tej fascinantni zgodbi razkriva življenje za fotografskimi objektivi in sestavlja mozaik iz sličic svojih odbitih in nevarnih raziskovanj. V vlogi časopisnega fotoreporterja in paparaca nas popelje na vrtiljak najbolj razvpitih dogodkov po svetu. Pripoveduje o podkupovanju, predrzni taktiki in težkih odločitvah v tem nenavadnem poklicu.
Njegova zgodba je klasičen primer vzpona skromnega podeželskega fanta, ki oborožen samo s fotoaparatom in zagrizenostjo osvoji fotografski Olimp in postavi na noge svoj medijski imperij v središču Londona. Za dober posnetek je pripravljen postaviti na kocko svoj zakon, bogastvo in celo življenje. Med dolgoletno fotografsko kariero je spoznal neizprosni, krvoločni svet visoke družbe in slavnih oseb ter njihovo nenehno skrb za brezhibno javno podobo.


D. Lyons, po svetu znan kot g. Paparac, je eden najbolj drznih fotografov lepih in slavnih. Ustanovil je agencijo BIG Pictures, spletni portal Paparazzi.com, nastopa v televizijski seriji Paparazzi and Deadline. Pred prihodom v London je brusil fotografsko obrt v enem od avstralskih podeželskih časopisov. Postal je poročevalska legenda na londonskem Fleet Streetu kot dopisnik iz nekaterih najbolj nevarnih kotičkov sveta. Sledil je članom kraljevskih družin, filmskim, športnim, glasbenim in modnim zvezdam ter političnim škandalom in vojni v Bosni. Živi v Londonu kjer vodi vrsto donosnih poslov povezanih z mediji.


Količina:  


Nazaj na spisek knjig


vzgoja / osebni razvoj / zdravje in prehrana / vera in politika / forum / svetovanje / pišite nam / domov

Vse informacije in naročila: Orbis d.o.o. Ljubljana, Dunajska 21, 1000 Ljubljana
brezplačni telefon: 080 20 14, 01 436 23 34,
faks: 01 436 25 47, e-pošta: ogl@orbis.si

(c) 2004 Orbis d.o.o. Ljubljana