Spoštovani starši!

Pri vzgoji otrok je potrebno sodelovanje obeh staršev. Opraviti je potrebno veliko več, kot zmore le eden, pogosto celo več, kot zmoreta oba. Zato vas vabimo, da se med seboj povežete, izmenjate izkušnje, si zaupate svoje težave in strahove. Če boste med seboj komunicirali, boste morda izvedeli, kako so določeno težavo uspeli rešiti drugi starši. Ni družine, ki pri vzgoji ne bi naletela na ovire. Prav lahko se zgodi, da boste na tej spletni strani našli idejo ali potrditev, kako se spopasti s trenutnim izzivom.

K sodelovanju smo povabili tudi diplomirano psihologinjo Melito Zagorc Vegelj. Če želite, lahko na vaše vprašanje ali mnenje dobite tudi strokovni odgovor.

Prijazno vas vabimo, da izkoristite možnost pogovora in svetovanja! Verjamemo, da je marsikatero težavo lažje rešiti s skupnimi močmi. Klepetalnico smo ustvarili z namenom, da med starši spletemo mrežo koristnih in dobronamernih nasvetov, ki temeljijo na izkušnjah družin, ki so imele ali pa še imajo podobne težave. To je torej stran, ki jo ustvarjate sami!

 

 

 

Dragi otroci!

Včasih se zdi, da bolj ko skušate staršem nekaj dopovedati, manj vas razumejo! Zato tudi vam namenjamo klepetalnico. Kaj je tisto kar vas najbolj moti, prizadene? Čeprav ste mladi, imate že svoje izkušnje, delite jih z drugimi! Pomagajte si med seboj, potrudite se razumeti sošolca, prijatelja. Sporočite odraslim svoje misli. Predlagajte tudi vi kakšno rešitev. Če boste nekaj svojega prostega časa namenili drug drugemu, se vam bo to zagotovo obrestovalo.

Resna vprašanja zahtevajo resen odgovor. Zastavite ga lahko šolski psihologinji Meliti Zagorc Vegelj, če seveda tako želite. Lahko pa se posvetujete samo z vrstniki. Morda ima kdo uspešnejšo taktiko prepričevanja in pogajanja o višini žepnine, prostih izhodov... 

Tudi spletna zgornja spletna stran staršev utegne biti zanimiva. Morda pa jim vi lahko kaj svetujete! Želimo vam obilo zabave in dobrodošli v naši in vaši klepetalnici!



vzgoja / osebni razvoj / zdravje in prehrana / vera in politika / forum / svetovanje / pišite nam / domov

Vse informacije in naročila: Orbis d.o.o. Ljubljana, Dunajska 21, 1000 Ljubljana
brezplačni telefon: 080 20 14, 01 436 23 34,
faks: 01 436 25 47, e-pošta: ogl@orbis.si

(c) 2004 Orbis d.o.o. Ljubljana